Főoldal Tréningek Konzultáció Kik vagyunk? Enneagram Referenciák Blog Kapcsolat

Értékesítési tréning

avagy térképezze fel gyorsan és hajszálpontosan az ügyfél típusát, és adjon el ennek megfelelően!
 

Kinek való ez a tréning?

 

Milyen eredményeket lehet elérni egy ilyen tréninggel?
 

A résztvevők megismerik az ügyfelek típusait, megtanulják őket felismerni akár személyesen, akár telefonon keresztül, így már a tárgyalás megkezdése előtt tudni fogják, milyen érvekre kell felépíteni az eladási stratégiát.
Ügyféltípusra szabott értékesítési stratégiával a tárgyalásokból, és a kiadott ajánlatokból több üzletet tudnak szerezni, a vállalatnak több bevételt tudnak generálni.
Megtanulnak olvasni az ügyfelek ki nem mondott gondolataiban, így még azelőtt kezelhetik a kifogásokat, hogy azok felmerülnének, vagy azokat az ügyfél kimondaná.
Pontos képet kapnak arról, hogy egy adott típusnál mi a jó ügyfélkapcsolat alapja, így ezekre építve könnyebben tudják megtartani az ügyfeleiket, és elkerülhetik, hogy a konkurencia elhappolja tőlük a régi, jó vevőiket.
 
 

Így zajlik nálunk egy értékesítési tréning:

 
Az értékesítési tréning alapját egy praktikus emberismereti módszer adja, amelynek során négy ügyféltípust (Pörgős, Elemző, Humán, Uralkodó) mutatunk be a résztvevőknek, és erre a négy típusra építjük fel a teljes értékesítési folyamatot. 
 
Az elméleti anyagot filmrészletekkel, cikkekkel, és saját, sokéves értékesítői múltunkból merített példákkal tesszük színesebbé, és könnyen befogadhatóvá. Mindkét napon sok-sok szerepjátékkal erősítjük meg a tanultakat, amelyeket a csoport tagjaival együtt értékelünk, így a gyakorlatokból a szereplők mellett azok is rengeteget tanulnak, akik alkalmanként „csak” megfigyelői a jeleneteknek.
 
Büszkék vagyunk arra, hogy résztvevőink nagy többsége a szerepjátékokat és azok közös értékelését jelöli meg a tréningek egyik leghasznosabb részének.
 

Mit kapnak a résztvevők a tréning mellé?

 

+

+

Praktikus munkafüzet . 2 oldalas puska az ügyfelek kezeléséhez . Profonte Tudáskonzerváló Leckék
 

Mennyibe kerül ez a program?

 

Alapdíj 12 főig: 790.000 Ft + áfa
minden további résztvevő számára: 25.000 Ft + áfa / fő
 
Mini csoportja van? Nem probléma, ezt a megoldást éppen Nekik találtuk ki! >>>
 

Megtanítsuk az Ön cégénél is az értékesítőknek, hogyan érjenek el nagyobb eredményt egy típusra szabott kommunikációval? Lépjen kapcsolatba velünk! Töltse ki az alábbi űrlapot!

 


Információ kérés


Az alábbi programok érdekelnek még:
Általános képességfejlesztő programok
Értékesítési és ügyfélszolgálati programok
Vezetőképző programok
Oktatási Hivatal által engedélyezett képzések
 
9+1 jótanács egy tréningcég kiválasztásához
Tudja meg, mik azok a tényezők, amelyeken áll vagy bukik egy tréning sikere!

Töltse le innen! »
Demo tréning
Szeretne egy próbát tenni, mielőtt dönt?
Nézzen meg minket élőben!
Regisztráljon itt! »

Rólunk írták

Jók voltak a szituációs gyakorlatok, azok utólagos kiértékelése, és annak módszerei. A tárgyalástechnika tréningen jobban megismertem saját erősségeimet és gyengeségeimet és kaptam néhány tanácsot a fejlődésre.
(Ketler István, Lufthansa Systems Kft.)
Tovább »