Főoldal Tréningek Konzultáció Kik vagyunk? Enneagram Referenciák Blog Kapcsolat

Lukász Helga


Már kislány koromban kiderült
, hogy sokat tudok kérdezni és szeretek beszélni. A lyukasórákon a tanítónéni rendszeresen engem ültetett ki az első pad tetejére, hogy mesékkel szórakoztassam a többieket. A mai napig nagyon szeretem a mesék világát, még most is hiszem a szívem mélyén, hogy a történet végén a jó elnyeri jutalmát, a rossz a büntetését. 

A munkám során is többnyire a beszédkészségemet kellett használnom. Több mint 6 év ügyfélszolgálati és mintegy 7 év értékesítési tapasztattal rendelkezem. Bár volt egy rövid  időszak az életemben, amikor logisztikai területen dolgoztam, hamar rájöttem, hogy emberekkel foglalkozni százszor érdekesebb, mint kamionokkal.

A tréningszakmában úgy érzem,
hogy megtaláltam azt a területet, amely mindig képes újat nyújtani számomra, s amelyet igazi jókedvvel és lelkesedéssel csinálhatok. Leginkább azt szeretem benne, hogy ügyfeleimmel igazán hosszú távú, szoros kapcsolatot tudok kialakítani, hiszen mellettük vagyok a kezdeti igényfelméréstől egészen a megvalósításig. 

Rendszeresen publikálok a Profession Karriermagazinjában, az Origo Vállalkozói Negyed oldalain, illetve a Profession HR szakmának szóló zárt fórumán.

Emellet az Origo VN portáljának értékesítési és ügyfélkapcsolati szakértője is vagyok.

e-mail: helga.lukasz@profonte.hu  


9+1 jótanács egy tréningcég kiválasztásához
Tudja meg, mik azok a tényezők, amelyeken áll vagy bukik egy tréning sikere!

Töltse le innen! »
Demo tréning
Szeretne egy próbát tenni, mielőtt dönt?
Nézzen meg minket élőben!
Regisztráljon itt! »

Rólunk írták

Az Enneagram ismereteit én leginkább a vezetés és a sales területén tudom majd alkalmazni.
(Török Tibor, ügyvezető, Rawson Kft.)
Tovább »