Főoldal Tréningek Konzultáció Kik vagyunk? Enneagram Referenciák Blog Kapcsolat

Sarkadi Krisztina

A tréneri pályára „véletlenül” kerültem 22 évvel ezelőtt (ez még a hőskor volt, amikor a cégvezetők, akikkel tárgyaltunk, azt hitték, a tréning valami sporthoz kapcsolódó dolog), és nagyon rövid idő alatt kiderült, hogy nem csak tehetséges vagyok mások sikeressé tételében, hanem a tanítás rendkívüli örömet is okoz.

Így aztán évekig dolgoztam az üzleti életben készségfejlesztő tréningek megalkotójaként és levezetőjeként; aztán egy kereskedelemmel foglalkozó cég teljes képzési rendszerét kellett felépítenem; mindeközben egy tucatnyi kiváló trénert is kiképeztem és útjára bocsátottam (ma már saját cégeiket vezetik); végül pedig örömmel belevetettem magam a coaching tanulmányozásába és gyakorlatába.

Időközben az érdeklődésem tovább szélesedett, és már nem csak a készségfejlesztés érdekelt, hanem minden ahhoz kapcsolódó tudás és gyakorlat, amely abban támogat minket, hogy pontosan olyan életet éljünk, amilyenre szívük legmélyéről vágyunk. Így kiváló mesterektől tanultam a pszichoterápia módszereiről, és a valódi önismerethez vezető, soha véget nem érő, életbevágóan fontos utazásról.

Számtalan önismereti csoportban vettem részt, és még többet vezettem én magam. Épp ez az oka annak, hogy olyan szívesen dolgozom Orsival: minden tréningjét és az összes anyagát áthatja az emberek – az ügyfelek – tisztelete, és annak a vágya, hogy az emberek közötti kapcsolódást és kommunikációt munkahelyi és üzleti környezetben is a lehető legsikeresebbé és legharmonikusabbá tegye.

Néhány éve az önismereten túl még egy témába beleástam magam: most éppen az izgat a legjobban, hogyan válhatunk alkalmassá arra, hogy ebben a dinamikusan változó világban ráleljünk ideális társunkra, és szeretetteli, boldogságot hozó párkapcsolatban éljünk.

Rájöttem ugyanis, hogy a mindenki számára megfelelő párkapcsolatra nincs recept, az ilyen együttlét részleteit mindenkinek magának kell kidolgoznia.

Ehhez adok ötleteket, és ebben a folyamatban igyekszem támogatást nyújtani mindennel, ami a www.igazabolszerelem.hu oldalon keresztül elérhető.

 
 

 


9+1 jótanács egy tréningcég kiválasztásához
Tudja meg, mik azok a tényezők, amelyeken áll vagy bukik egy tréning sikere!

Töltse le innen! »
Demo tréning
Szeretne egy próbát tenni, mielőtt dönt?
Nézzen meg minket élőben!
Regisztráljon itt! »

Rólunk írták

A tréningen legjobban a közvetlenségetek tetszett. A vezetői munkámban jól tudom majd használni a tanultakat, amelyek nagy segítségemre lesznek a konfliktusok kezelése területén is.
(Dóka Zoltánné, Máv-Start Zrt.)
Tovább »