Főoldal Tréningek Konzultáció Kik vagyunk? Enneagram Referenciák Blog Kapcsolat

Szombati Orsolya

Kislány korom óta érdekelnek az emberek. Már gyermekként felfigyeltek jól fejlett beszédkészségemre: bárkit bármire pillanatok alatt rá tudtam venni, vagy meg tudtam győzni. Ez a képességem később a hivatásom egyik alappillérévé vált.

A pályaválasztáskor ennek ellenére egy teljesen más terület felé fordultam: programozó, majd okleveles közgazdász lettem. Diplomámat 2000-ben szereztem a Modern Üzleti Tudományok Főiskoláján, Vállalkozásmenedzsment szakirányon, ahol később humán menedzsment, projekt menedzsment és stratégiai menedzsment témában szemináriumokat is vezettem.

Hivatásomat előbb az értékesítési, majd az oktatási területen találtam meg. E két szerelem a mai napig jól kiegészíti egymást.

Büszke vagyok arra, hogy több, mint 16 éves értékesítési és ügyfélkezelési, ezen belül pedig 7 éves vezetői tapasztalat áll mögöttem. Ügyfeleim között vannak olyanok, akikkel pályám eleje óta folyamatos kapcsolatban vagyok. Több, mint 8 éve tartok üzleti tréningeket is: közel 600 tréningnap alatt több száz elégedett résztvevő és megrendelő bizalmát tudhatom magaménak. 

Az Enneagram ön és- emberismereti módszert, mely programjaink alapjául szolgál, 1996 óta ismerem és alkalmazom. 7 éve pedig tanítom is az Enneagramot. Örömmel tölt el, ha látom, mások olyat kapnak tőlem, amivel munkájukat eredményesebben végezhetik, és emberi kapcsolataikat jobban menedzselhetik.

Rendszeresen a publikálok a Profession Karriermagazinjában, A Profession  HR szakmának szóló olvasói fórumán, a HarmoNet Karrier rovatában, a Gazdagmami kismamaportál online vállalkozói magazinjában, az Origo Vállalkozói Negyedében és az Ügyvezető.hu oldalon.
 
Emellett a Profession és az Origo VN meghívott szakértője is vagyok értékesítési, üzleti kommunikációs és emberismereti témákban.

e-mail: orsolya.szombati@profonte.hu


9+1 jótanács egy tréningcég kiválasztásához
Tudja meg, mik azok a tényezők, amelyeken áll vagy bukik egy tréning sikere!

Töltse le innen! »
Demo tréning
Szeretne egy próbát tenni, mielőtt dönt?
Nézzen meg minket élőben!
Regisztráljon itt! »

Rólunk írták

A tréning rendkívül jól szervezett volt. A trénerek profik, felkészültek, a képzést magas színvonalon tartották meg. Az elhangzottakat maradéktalanul tudom alkalmazni majd a munkámban, különös tekintettel az ügyféltípusok felismerésére.
(Meliorisz Levente, E.ON Ügyfélszolgálati Kft.)
Tovább »