Főoldal Tréningek Konzultáció Kik vagyunk? Enneagram Referenciák Blog Kapcsolat

Nyitott tréning

 


Következő nyitott tréningünk témája: ENNEAGRAM!

Ugyen Ön is azt szeretné, ha a munkatársai egymással és az ügyfelekkel is kiválóan szót értenének?

  • Ha Ön értékesítési vagy ügyfélszolgálati vezető, aki azért gyötrődik, mert hiába a rengeteg képességfejlesztő tréning, mégsem jönnek a várt eredmények, vagy egy ártatlannak induló reklamáció mégis balul sül el a vevővel…
     
  • Ha Ön HR szakértő, akinek elege van abból, hogy Ön szívét-lelkét kiteszi, hogy megszervezze a tréningeket, a dolgozói visszajelzés mégis azt mutatja, hogy a munkatársak nem elégedettek...
     
  • Ha Ön közép- vagy felsővezető, akit bosszant, hogy a drága pénzen szervezett csapatépítő programok ellenére még mindig hagy maga után kívánnivalót a munkatársak közötti kapcsolat…

Ha Ön is érzi, hogy hiányzik az a "valami", amitől a képzésekbe fektetett összeg nem költség, hanem többszörösen megtérülő befektetés lesz, akkor ismerjen meg egy új, személyiségtípusokra hangolt kommunikációs módszert, amelynek neve: Enneagram!

 

Mi ez a módszer és miben más, mint a többi?

 
Enneagram egy több évtizedes üzleti múltra visszatekintő, rendkívül könnyen tanulható és praktikus tudás, amely által Ön nem a megszokott négy, hanem a kilenc különböző emberi típus legbelsőbb mozgatórugóit ismerheti meg. 

Ez nem „CSAK” egy újabb személyiségtipológia, hanem egy olyan komplex, logikus rendszer, amelyre könnyen és kiváló eredménnyel építhet rá vezetői, értékesítési, vagy ügyfélszolgálati programokat.

Szeretnénk most bemutatni Önnek azt a módszert, amely által munkatársai elsajátíthatják a munkájukhoz elengedhetetlenül szükséges „emberi” alapokat, így feladataikat eredményesebben végezhetik el.
 

Ismerje meg Ön is az Enneagramot 2017. április 10-11-én nyílt tréningünkön!

 
Regisztráljon programunkra és ismerje meg az Enneagram alapjait! Győződjön meg arról személyesen, hogy miként lehet ezt a tudást az Ön vállalatának képzési rendszerébe is beépíteni és sikerrel alkalmazni!
 

A programról

 
A képzés mindkét nap reggel 9-től délután 17 óráig tart.
 

Egy kölcsönös bemutatkozást követően, interaktív előadások során Ön megismerheti  az Enneagram módszerét és a 9 személyiségtípust

A program során megtudhatja, hogyan építheti be ezeket az ismereteket értékesítési, ügyfélszolgálati, vezetői, kiválasztási területekre

Gyakorlati módszereket és tanácsokat kap arra, hogyan növelje vállalata képzési tervékenységének hatékonyságát

Az újonnan tanult ismereteket a második napon, a műhelymunkán azonnal ki is próbálhatja a gyakorlatban

Tapasztalatot cserélhet Önhöz hasonló vezetőkkel, és új üzleti kapcsolatokat építhet

Saját tudását is bővítheti egy új, az üzleti életben kimagaslóan jó eredménnyel használható személyiségtipológia megismerésével

 

 

Rengeteg tréningre, konferenciára járok, és a Profonte Management Akadémia Enneagram képzése kiemelkedő volt három szempontból!

Egyrészt jobban megértem az ügyfeleimet - és így jobban is tudok nekik reklámozni, eladni. Óriási hatalom tudni, hogy kinek mit kell mondani ahhoz, hogy meggyőzd, és ezt ti adtátok.

Másrészt segített jobban megismerni önmagamat, megérteni az erősségeimet, mozgatórugóimat - és elfogadni a hibáimat.

Harmadrészt: a marketing miatt sok ilyen személyiség karakterizálási módszert tanulmányoztam már. Disc, Facet, Jung-féle archetípusok, még az asztrológiába is beleástam magam tudományos érdeklődéssel. :)

A Ti módszeretek eddig a legjobb, legtisztább és legjobban alkalmazható az üzletben. Köszönöm - és ha van következő lépcső, gondolkodás nélkül jönni fogok.

Wolf Gábor
kisvállalati marketing szakértő
www.MarketingCommando.hu

 

Regisztáljon MOST!
Mit tartalmaz a regisztrációs díj? 

A regisztrációs díj tartalmazza az alapos elméleti képzést, a jegyzeteket, munkafüzetet, tollat.

A regisztrációs díj 100%-ban levásárolható bármely képzésünk megrendelése esetén, a nyitott tréning időpontjától számított egy éven belül.

Jelölje be, melyik demo tréningre kíváncsi!
Enneagram tréning
Regisztrációs díj:
99,900 + Áfa
Helyszín:
MagNet Ház (Andrássy út 98.)
Időpont:
2023-03-20
Időtartam:
2 nap
Megrendelő adatai:
 
9+1 jótanács egy tréningcég kiválasztásához
Tudja meg, mik azok a tényezők, amelyeken áll vagy bukik egy tréning sikere!

Töltse le innen! »
Demo tréning
Szeretne egy próbát tenni, mielőtt dönt?
Nézzen meg minket élőben!
Regisztráljon itt! »

Rólunk írták

Nagyon szórakoztató volt az Enneagram tréning. A tanultakat mind a munkámban, mind a privát szférámban jól tudom majd alkalmazni.
(Szarka Gabriella, HR igazgató, ECE Projektmanagement Kft.)
Tovább »