Főoldal Tréningek Konzultáció Kik vagyunk? Enneagram Referenciák Blog Kapcsolat

Rólunk írták

 • Tetszett a sok gyakorlati feladat (filmek, cikkek,leírások). és a vidám, barátságos légkör. Az Enneagram tréning érdekes, izgalmas és tartalmas. Szívesen ajánlom mindenkinek.
  (Mészáros Zsuzsanna, PR vezető, Coca-Cola HBC Magyarország Kft.)

 • Tetszett, hogy hagytátok a csoportot érvényesülni és nem beszéltétek bele az emberekbe a dolgokat.
  (Gáspár Katalin, tulajdonos, HarmoNet.hu)

 • Nagyon szórakoztató volt az Enneagram tréning. A tanultakat mind a munkámban, mind a privát szférámban jól tudom majd alkalmazni.
  (Szarka Gabriella, HR igazgató, ECE Projektmanagement Kft.)

 • Nagyon sok információt kaptunk, ami izgalmas volt számomra. Élveztem is, és jól is szórakoztam. A tréninget mindenkinek örömmel ajánlom, aki nyitott az önismereti módszerekre, mert sokat profitálhat ebből a képzésből.
  (Menyhért Szilvia, pszichológus, ELTE)

 • Életem leghasznosabb értékesítési tréningje volt. Végre nem száraz, és többnyire használhatatlan elméleti anyagot kaptam, hanem olyan tudást, melyet a mindennapi munkám során azonnal alkalmazni tudok.
  (Rácz Helga, Key Account Manager, DHL Expressz Magyarország Kft.)

 • Színes előadásmód sok illusztrációval, melyek jól lekötik a figyelmet. Másoknak is azért ajánlom az Enneagram képzést, mert elősegíti a kommunikációt és hatékonyabbá teszi a közös munkát.
  (Batka Anikó, Profession.hu)

 • Nagyon hasznosnak és jól alkalmazhatónak tartom az Enneagram tréningen tanultakat. Ez a modul számomra alapvetően az önismeretben segít, de a munkám során is jól tudom majd használni a tanultakat.
  (Sislák Rita, European Treasurer, General Electric)

 • Tetszett az Enneagram tréning anyaga és a felépítése, valamint a trénerek felkészültsége. A tanultakat mind a magánéletemben, mind a munkámban tudom alkalmazni, például a munkatársak megismerése területén.
  (Szilágyi Gerzson, Máv-Start Zrt.)

 • Érdekes, fordulatos, rugalmas, naprakész. :-). A tanultakat HR területen tudom majd alkalmazni. Azért ajánlom másnak is, mert segít, hogy megismerje a körülötte élőket és jól tudja őket kezelni.
  (Streitmanné Nagy Anna, E.ON IS Magyarország Kft.)

 • A tréningen legjobban a közvetlenségetek tetszett. A vezetői munkámban jól tudom majd használni a tanultakat, amelyek nagy segítségemre lesznek a konfliktusok kezelése területén is.
  (Dóka Zoltánné, Máv-Start Zrt.)

 • Az Enneagram ismereteit én leginkább a vezetés és a sales területén tudom majd alkalmazni.
  (Török Tibor, ügyvezető, Rawson Kft.)

 • Az ügyféltípusok tréningen nagyon tetszett a közvetlen hangnem. A vevők típusainak felismerése nagy segítséget nyújt nekem az eladások realizálásában, és a személyre szabott kommunikáció felépítésében.
  (Varjuné Fekete Zsanett, FBN Kft.)

 • A tréning rendkívül jól szervezett volt. A trénerek profik, felkészültek, a képzést magas színvonalon tartották meg. Az elhangzottakat maradéktalanul tudom alkalmazni majd a munkámban, különös tekintettel az ügyféltípusok felismerésére.
  (Meliorisz Levente, E.ON Ügyfélszolgálati Kft.)

 • Tetszett az előadók felkészültsége. Jó volt, hogy a példákat saját értékesítői tapasztalataikon keresztül is megvilágították. Az ügyféltípus besorolást munkámban tudom alkalmazni, és segítséget nyújt számomra a kommunikációban és a stressz levezetésében is.
  (Juhász Márta, E.ON Ügyfélszolgálati Kft.)

 • A telefonos értékesítést a tréning maximálisan támogatta. A munkámban leginkább az ügyféltípusokat, és jellemzőiket tudom alkalmazni, mert segít az eredményesebb kommunikációban.
  (Hajba Gyöngyi, ügyfélszolgálati csoportvezető, E.ON Ügyfélszolgálati Kft.)

 • Tetszett a sok közvetlen és szakértői feedback, valamint a gyakorlati tanácsok. A key account tréningen tanultakat jól tudom majd alkalmazni a munkámban.
  (Sitkei Tamás, Lufthansa Systems Kft.)

 • Hasznosnak találtam a sok gyakorlatot, főleg az azokból levont tanulságokat. Jó volna, ha meetingek előtt a kollégákkal ugyanígy el tudnánk játszani a szituációkat.
  (Varga Petra, Lufthansa Systems Kft.)

 • Jók voltak a szituációs gyakorlatok, azok utólagos kiértékelése, és annak módszerei. A tárgyalástechnika tréningen jobban megismertem saját erősségeimet és gyengeségeimet és kaptam néhány tanácsot a fejlődésre.
  (Ketler István, Lufthansa Systems Kft.)

 • Alkalmazva az elmúlt napokban tanultakat, a kommunikációmat a főnököm típusának megfelelő kulcsszavakra fűztem fel. Bombasiker volt. Köszönöm!
  (Varga Anita, minőségügyi mérnök, Coca-Cola HBC Magyarország Kft.)

 • Tetszett a társaság, a hangulat, és az, hogy mindenki meg akarta ismerni a másikat.Az Enneagram ismereteket a magánéletemben és a munkámban egyaránt tudom alkalmazni.
  (Sasvári Gergely, ügyvezető, Across Média Kft.)

9+1 jótanács egy tréningcég kiválasztásához
Tudja meg, mik azok a tényezők, amelyeken áll vagy bukik egy tréning sikere!

Töltse le innen! »
Demo tréning
Szeretne egy próbát tenni, mielőtt dönt?
Nézzen meg minket élőben!
Regisztráljon itt! »

Rólunk írták

Nagyon szórakoztató volt az Enneagram tréning. A tanultakat mind a munkámban, mind a privát szférámban jól tudom majd alkalmazni.
(Szarka Gabriella, HR igazgató, ECE Projektmanagement Kft.)
Tovább »