Főoldal Tréningek Konzultáció Kik vagyunk? Enneagram Referenciák Blog Kapcsolat

Kik vagyunk?

Ahogyan Ön is, mi is abban hiszünk, hogy egy vállalat sikeréhez az egyéni sikereken keresztül visz az út. Sikereink alapja pedig az, ha felismerjük és megértjük a körülöttünk lévők belső mozgatórugóit, és képesek vagyunk mindenkivel jól működő, harmonikus emberi, és hosszú távú üzleti kapcsolatot kialakítani.

Ezért trénerként is különösen ügyelünk arra, hogy ne csak a folyamatokat lássuk, hanem az embereket is észrevegyük.

Tréningeink nem "száraz" szakmai vagy elméleti anyagot tartalmaznak, hanem olyan módszereket és technikákat, melyeket munkánk során mi magunk is kipróbáltunk és melyek eredményességéről valós, hiteles tapasztalattal rendelkezünk.   

Hármunknak összesen több, mint 57 év szakmai tapasztalata van. Dolgoztunk frontvonalban és támogató területeken egyaránt, ültünk a tárgyalóasztal megrendelői és szolgáltatói oldalán is. Az értékesítési, ügyfékezelési, üzleti kommunikációs folyamatokat, és a korszerű vezetői módszereket magunk is jól ismerjük, és alkalmazzuk nap, mint nap a munkánk során.  

Büszkék vagyunk arra, hogy résztvevőink "profi", "jól felkészült", "lelkes" és "hiteles" szakembereknek látnak bennünket.

Arra törekszünk, hogy a tudásunk legjavát adjuk azoknak, akik tanulni jönnek hozzánk. 


.
Szombati Orsolya Sarkadi Krisztina Lukász Helga
Bővebben magamról » Bővebben magamról » Bővebben magamról »

 

 

9+1 jótanács egy tréningcég kiválasztásához
Tudja meg, mik azok a tényezők, amelyeken áll vagy bukik egy tréning sikere!

Töltse le innen! »
Demo tréning
Szeretne egy próbát tenni, mielőtt dönt?
Nézzen meg minket élőben!
Regisztráljon itt! »

Rólunk írták

Nagyon sok információt kaptunk, ami izgalmas volt számomra. Élveztem is, és jól is szórakoztam. A tréninget mindenkinek örömmel ajánlom, aki nyitott az önismereti módszerekre, mert sokat profitálhat ebből a képzésből.
(Menyhért Szilvia, pszichológus, ELTE)
Tovább »